Voluntariat

Vrei să te alături echipei noastre?

Suntem abia la început și încercăm să facem lucrurile cât mai bine. Dacă ne poți ajuta, ești binevenit în mijlocul nostru.

Prima și cea mai importantă categorie de voluntari pe care o căutăm acum este pentru:

Editare audio și montaj

Dacă știi să folosești bine un soft de editare a fișierelor audio (Adobe Audition, Cool Edit Pro, Audacity, etc.) atunci ești persoana potrivită pe care o căutăm. Jobul va consta în editarea și montarea a maxim 5 emisiuni pe săptămână.

Munca editorilor audio este foarte importantă, de calitatea ei depinzând mare parte din succesul pe care-l va avea radioul în cadrul ascultătorilor.

Realizatori de emisiune

Dacă o idee de emisiune potrivită pentru radioul nostru, și dacă poți realiza săptămânal un material de 2 pagini A4 pentru această emisiune, atunci așteptăm cu drag să ne contactezi.

Reporteri

Suntem în căutare de voluntari care să meargă pe teren și să realizeze diferite înregistrări la conferințe, predici, întâlniri sau să creeze diferite reportaje pe teme de interes pentru tineri.

Administrator al contului de Facebook

Radio Ortodoxia Tinerilor are și o pagină de facebook dedicată. Avem nevoie de o persoană care să o poată administra de luni până sâmbără, câte 20 de minute pe zi. Pe această pagină vor fi publicate materiale preluate de pe site-ul nostru. Administratorul trebuie să se ocupe și de moderarea comentariilor care vor apărea la fiecare postare.

Dacă ești interesat de vreunul din posturile de voluntariat de mai sus contactează-ne la: radio@ortodoxiatinerilor.ro sau la telefon (004) 0740.004.215 (Claudiu Balan).

Pentru fiecare post de voluntariat veți primi din partea asociației noastre o confirmare în scris a muncii pe care ați depus-o pe perioada colaborării. Vă reamintim că senatorii au adoptat o nouă Lege a voluntariatului, potrivit căreia activitatea de voluntariat va fi considerată experienţă profesională sau în specialitate dacă aceasta este realizată în domeniului studiilor absolvite.