Proiectul „Radio Ortodoxia Tinerilor”

Radio Ortodoxia Tinerilor a luat naștere pe 1 decembrie 2013 și este un proiect al Asociației Ortodoxia Tinerilor, izvorât din inimile curate și însetate după Dumnezeu ale tinerilor creștini.

Deși pe întinsul Patriarhiei Române există mai multe posturi de radio ortodoxe care ne bucură inima de ani de zile, am considerat necesar să înființăm acest post de radio pentru a umple un gol în paleta de emisiuni difuzate până acum.

Radio Ortodoxia Tinerilor va încerca să se abordeze probleme actuale ale tinerilor într-un limbaj deschis, propunând soluțiile de veacuri ale Mântuitorului Hristos și ale Sfinților Părinți.

Deocamdată radio-ul nostru va avea această formă a postării emisiunilor înregistrate direct pe acest site. Cu timpul, cu ajutorul lui Dumnezeu, vom emite și online 24 de ore din 24. Deocamdată acest lucru nu ne stă în putință, radioul nostru fiind unul non-profit și având la baza munca voluntară a tinerilor.

În speranța că materialele audio de pe acest site vă vor fi de folos și vă vor apropia de Dumnezeu și de oameni, vă urăm audiție plăcută și așteptăm cu drag sugestiile, criticile și ideile voastre cu privire la dezvoltarea acestui site la radio@ortodoxiatinerilor.ro.

Claudiu Balan
președinte al Asociației Ortodoxia Tinerilor

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *